Yweb Design - websites en internet toepassingen

Home Tips en Tools

Alles over browserinstellingen

Browsers zijn er in vele soorten en maten. Om antwoorden te vinden op bijvoorbeeld hoe kan ik mijn cache legen, wat is dat uberhaupt, hoe kan ik cookies toestaan of blokkeren...dit staat allemaal op een rij op browserchecker.

http://www.browserchecker.nl/

Resizer

Resizer.nl is het online resize tool voor al uw jpg, png en gif afbeeldingen. Het mooiste is nog, alles is online, dat betekent dat u geen software op uw computer hoeft te installeren om te resizen.

www.resizer.nl

Support details

De ene browser is de andere niet en het kan voorkomen dat de een op zijn computerscherm iets anders ziet dan bijvoorbeeld de ebbouwer. Vaak is de vraag dan welk systeem u gebruikt, welke browser en welke versie daarvan. Een handig hulpmiddel daarbij is Support Details, een webpagina die deze gegevens voor u detecteert en die vervolgens in een email direct aan uw webbouwer kunt sturen.

uw support details

Dropbox

Dropbox maakt het mogelijk online bestanden te delen met meerdere gebruikers, ideaal voor de aanlevering van website materiaal, het scheelt veel losse en grote emailbestanden met attachments.

lees meer en maak gratis een account aan op : www.dropbox.com

bel-ons

Stuur ons een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel ons op 0252 420 537

Contactgegevens

  • Veldbloemstraat 14
    2153 BZ Nieuw vennep
  • (0252) 420 537