• Home
  • Tips en Tools

Toolbox

Verversen - clear my cache

Vooral tijdens ontwikkleing van een website zult u merken dat wijzigingen niet altijd direct zichtbaar zijn. Dat heeft te maken met de cache van de browser, die gebruik maakt van een tijdelijk geheugen, zodat de website sneller laadt. Het is handig om te weten hoe de cache geleegd kan worden zodat de nieuwste veranderingen wel zichtbaar worden. Op de website clear-my-cache staat dit overzichtelijk voor elke browser op zowel Windows als Mac computers uitgelegd...

https://clear-my-cache.com/

Meer...

Alles over browserinstellingen

Browsers zijn er in vele soorten en maten. Om antwoorden te vinden op bijvoorbeeld hoe kan ik mijn cache legen, wat is dat uberhaupt, hoe kan ik cookies toestaan of blokkeren...dit staat allemaal op een rij op browserchecker.

https://www.browserchecker.nl/

Meer...

Dropbox

Dropbox maakt het mogelijk online bestanden te delen met meerdere gebruikers, ideaal voor de aanlevering van website materiaal, het scheelt veel losse en grote emailbestanden met attachments.

lees meer en maak gratis een account aan op : www.dropbox.com

Meer...

Support details

De ene browser is de andere niet en het kan voorkomen dat de een op zijn computerscherm iets anders ziet dan bijvoorbeeld de webbouwer. Vaak is de vraag dan welk systeem u gebruikt, welke browser en welke versie daarvan. Een handig hulpmiddel daarbij is Support Details, een webpagina die deze gegevens voor u detecteert en die vervolgens in een email direct aan uw webbouwer kunt sturen.

uw support details

Meer...

Yweb Design
Veldbloemstraat 14
2153 BZ Nieuw Vennep

T 0252 - 420537
M 06 4300 4907
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

certified joomla administrator

Copyright ©   Yweb Design  |  Sitemap  |  Privacybeleid